Centra krwiodawstwa


aaa

Przyjaciele Krewniaków


Partnerzy/Patroni


Polecamy


Szukaj

Podaj frazę do wyszukania.


Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o HK i KREWNIAKACH. Zapisz się.


aac

Fundacja

Czwartek 4 maja 2006r.

Woźniak Aleksandra

Opis biograficzny:
(ur. 18 stycznia 1975) - polska aktorka filmowa.
Z wykształcenia jest filologiem, biegle posługuje się językiem angielskim i niemieckim. Zrezygnowała z Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej na rzecz lingwistyki. Matka bliźniaczek: Anny i Julii (ur. 13 kwietnia 2004).
Kariera:

Filmografia:
2005-2007: Złotopolscy, jako Agata Gabriel
2003: Daleko od noszy, jako Doktor Zuzanna
2002: As, jako Ania
2001-2003: Szpital na perypetiach, jako Stażystka Zuzanna
2000-2001: Hugo family, jako prowadząca program dla dzieci
2000: 13. posterunek 2, jako Posterunkowa Kasia
1999-2000: Trędowata, jako Pokojówka Marta
1998: Sposób na Alcybiadesa, jako Ania
1997-1998: 13. posterunek, jako Posterunkowa Kasia
1996: Dzień wielkiej ryby, jako Córka Mecenasa
1993: Pożegnanie z Marią, jako Szatynka
1993: Samowolka, jako Jaga

Źródło: www.wikipedia.org



Zamknij

Skomentuj artykuł


Podaj kod z obrazka (5 znaków)
Zamknij

Napisz do nas



Podaj kod z obrazka (5 znaków) (Podaj kod)

* oznaczono pola wymagane
Katarzyna Velinov, krewniacy, Marcin Velinov

Krewniacy - Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi 
adres do korespodencji : Domaniewska 35A lok 41, 02-672 Warszawa, Tel. 602 33 11 33
© 2012 KEFHDK. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Światowa Fundacja Promocji Krwiodawstwa - Krew dla Życia
ul. Mokotowska 58/10, 00-543 Warszawa, Tel./fax 22 620 51 52
© 2011 SFPKKZ. Wszelkie prawa zastrzeżone.