Centra krwiodawstwa


aaa

Przyjaciele Krewniaków


Partnerzy/Patroni


Polecamy


Szukaj

Podaj frazę do wyszukania.


Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o HK i KREWNIAKACH. Zapisz się.


aac

Fundacja

Czwartek 4 maja 2006r.

Gawryluk Ewa

Ewa Gawryluk
polska aktorka filmowa i teatralna

ur. 13 grudnia 1967 w Miastku













Opis biograficzny:
W 1991 roku ukończyła Państwową Wyższą Szkołę Filmową, Telewizyjną i Teatralną im. Leona Schillera w Łodzi. Prywatnie jest żoną aktora Waldemara Błaszczyka, z którym ma córkę Marysię.

Filmografia:
2007: Niania, jako gwiazda filmowa
2003: Na Wspólnej, jako Ewa Nowak-Hoffer
1999: Operacja Koza, jako Wiera Tichonowa
1997: Sztos, jako Beata
1993: Człowiek z..., jako Maria Stasińska vel Marian
1992: Żegnaj Rockefeller, jako Tamara
1991: Szuler, jako Bietka



źródło: www.wikipedia.org



Zamknij

Skomentuj artykuł


Podaj kod z obrazka (5 znaków)
Zamknij

Napisz do nas



Podaj kod z obrazka (5 znaków) (Podaj kod)

* oznaczono pola wymagane
Katarzyna Velinov, krewniacy, Marcin Velinov

Krewniacy - Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi 
adres do korespodencji : Domaniewska 35A lok 41, 02-672 Warszawa, Tel. 602 33 11 33
© 2012 KEFHDK. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Światowa Fundacja Promocji Krwiodawstwa - Krew dla Życia
ul. Mokotowska 58/10, 00-543 Warszawa, Tel./fax 22 620 51 52
© 2011 SFPKKZ. Wszelkie prawa zastrzeżone.