Centra krwiodawstwa


aaa

Przyjaciele Krewniaków


Partnerzy/Patroni


Polecamy


Szukaj

Podaj frazę do wyszukania.


Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje o HK i KREWNIAKACH. Zapisz się.


aac

Fundacja

Czwartek 4 maja 2006r.

Zelt Piotr

Opis biograficzny:
(ur. 10 grudnia 1968 w Łodzi) - polski aktor teatralny, filmowy i dubbingowy. W 1992 roku ukończył Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi. Znany szczególnie jako Arnie w sitcomie 13 Posterunek.
Kariera:
W swoim czasie, prowadzący polską edycję Najzabawniejsze zwierzęta świata. Obecnie gra w Teatrze Dramatycznym w Warszawie.

Filmografia:
1992: Wielka wsypa
1993: Człowiek z... - WOP-ista na Okęciu
1993: Trzy kolory: Biały
1994: Spółka rodzinna
1994: Polska śmierć
1995: Tato
1995: Dama kameliowa - Hrabia de Giray
1996: Szamanka
1996: Wirus
1996: Kratka - strażnik
1997: Kiler
1997-1998: Z pianką czy bez - Dostawca beczek z piwem
1997: Taekwondo - Przyjaciel Joli
1997-1998: 13. posterunek - Arnie
1999: Tygrysy Europy
1999: Kiler-ów 2-óch
1999: Moja Angelika - Brat Marka
2000-2001: Miasteczko - Kandydat na męża Eli
2000: 13. posterunek 2 - Arnie
2002: Yyyreek!!! Kosmiczna nominacja - Psychol
2003: Show - Piotr
2003: Tygrysy Europy - Hubert, kierowca Nowaka
2007: Prawo miasta - Jacek Bruncol

Źródło: www.wikipedia.org



Zamknij

Skomentuj artykuł


Podaj kod z obrazka (5 znaków)
Zamknij

Napisz do nas



Podaj kod z obrazka (5 znaków) (Podaj kod)

* oznaczono pola wymagane
Katarzyna Velinov, krewniacy, Marcin Velinov

Krewniacy - Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi 
adres do korespodencji : Domaniewska 35A lok 41, 02-672 Warszawa, Tel. 602 33 11 33
© 2012 KEFHDK. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Światowa Fundacja Promocji Krwiodawstwa - Krew dla Życia
ul. Mokotowska 58/10, 00-543 Warszawa, Tel./fax 22 620 51 52
© 2011 SFPKKZ. Wszelkie prawa zastrzeżone.